Strategisk Kommunikationsbureau

Har I en klar og afgrænset målsætning for jeres kommunikation? Er der lagt en strategisk kommunikationsplan og måles der afsæt i et konkret mål? Er der sammenhæng mellem den interne kommunikation og det der kommunikeres på hjemmesiden og på de sociale medier?

Montgomery er et strategisk kommunikationsbureau fra Århus med kontor i både Århus og København. Vores meritter taler for sig selv og med vores mange års erfaring inden for kommunikationsstrategier med fokus på visuel storytelling for virksomheder og organisationer er du og din virksomhed i sikre hænder hos os.

Strategisk kommunikation sker i sweetspottet mellem det budskab din virksomhed er, siger og sælger og det, som din kunde har behov for. Anne Katrine Okholm Skole er specialist i at kortlægge begge dele og kondensere det ned til de indsigter som den kreative del af huset omsætter til kommunikation, der skaber opmærksomhed og omsætning.

Anne Katrine Okholm Skole hjælper vores kunder med at holde sig på brandingens smalle sti og få skabt sammenhæng mellem platforme, kanaler og budskaber.

 

Kommunikation der skaber indtryk

Vores team består af en stærk cocktail af personer med baggrund i visuel og strategisk kommunikation. Vi bruger vores viden og erfaring til at hjælpe vores kunder med at skabe kommunikation, der gør indtryk, sætter et aftryk og vigtigst af alt: Flytter oplevelsen af organisationer og virksomheder hos deres kunder.

Forventningen til medieforbruget i 2021 og 2022 er at over 80% af alt det content, som mennesker forbruger er levende billeder*. Vi kalder det film, du kalder det måske videocontent eller noget helt tredje – og det er uanset om du snakker btb eller btc.

Essensen er at film er vejen frem, hvis du vil undgå at drukne i mængden af content – og for at være 100% sikker på ikke bare at flyde med strømmen, skal dit videocontent helst være af god kvalitet.

*Cisco visual networking index

Når vi så supplerer den information fra Nielsen Catalina Solutions, som siger at et af de vigtigste elementer, der bidrager til en succesfuld markedsføring i de næste 2 år er kreativitet, er det sød musik i Montgomerys ører.

Vi er et visuelt kommunikationsbureau med hovedkontor i en baggård i Aarhus (det i sig selv lever vel op til alle fordomme om kreativ klasse?) hvis eksistensberettigelse er at få lov at bruge vores kreativitet på kommunikation, der har effekt.
 
 

En bid af Montgomery?