Morten Fauerby


Founding Partner / Kreativ Direktør


KOMMUNIKATION ER I ALT
Morten Fauerby er den ene af to kreative direktører i Montgomery og dermed sammen med David Bering ”founding partner”. Mortens kreativitet kommer typisk til udtryk gennem en forretningsmæssig forståelse af, hvad kreativ kommunikation kan gøre for din forretning. Han etablerede Montgomery på god energi, høj kreativitet og en lyst til at vise hvordan kommunikation kan rykke ved din verden.

SÆRLIGE INTERESSER
Montgomerys opgaver spreder sig ud over både btb og btc og branchemæssigt fra design og livsstil til hardcore industri og produktion. Morten Fauerbys særlige fokusområder i det spektrum er på, hvordan kommunikationen med fokus på kvalitet og kreativitet kan skabe øget opmærksomhed og øget omsætning.

UD OVER DET SÆDVANLIGE
Morten Fauerby har været aktiv som kreativ i 20 år. I den tid har han konstant leget med at udfordre rammerne for, hvad der er muligt. Du kan forvente at blive udfordret, skubbet og lyttet til i ønsket om altid at ville skabe noget ud over det sædvanlige. Morten er både inde over visuelle identiteter, filmproduktioner og stills som kreativt ledende.

SAMMENHÆNG I FORTÆLLINGEN
Med sin baggrund som fotojournalist er Morten Fauerby ud over sin rolle som kreativ direktør også aktivt udførende på produktioner. For vores kunder betyder det, at der er sammenhæng mellem det strategiske, det kreative og det endelige resultat.