https://www.facebook.com/profile.php?id=100090123666353 Montgomery - Dit strategisk kommunikationsbureau i Aarhus

Vi forener strategi og kreativitet for at skabe visuel kommunikation, du kan mærkeVi sikrer sammenhængskraft mellem strategi, koncept og den kreative løsning. Vi udvikler marketingstrategier og hjælper vores kunder med segmentering, budskaber og det rigtige marketingmix i junglen af muligheder. Vi arbejder altid med afsæt i din kunde og deres behov for derigennem at udvikle skræddersyede løsninger, der imødekommer deres specifikke behov.


KREATIVITET

Vi skaber koncepter, som dine kunder husker. Kreativitet er midlet til at nå målet. - Og en genvej til forbrugerens sind og hjerte. Det skal være dramatisk, forbløffende, sjovt, seriøst og altid overraskende. Ligesom det skal have et æstetisk fokus, der vækker sympati, glæde, anerkendelse og loyalitet. Ved at dække flere kreative discipliner internt, er vi fokuserede på at sikre en sammenhængende brandtilstedeværelse på tværs af berøringspunkter.FORTÆLLING

Vi brænder for at fortælle den gode historie, som flytter brands og bundlinje. Den gode historie som skaber en mindeværdig oplevelse af brands. Det kan både være fortællingen om Kirsten i produktionen eller den om værdien dit produkt tilfører forbrugernes hverdag. Vi finder de historier, som ligger i sweetspottet mellem din identiet og målgruppens interesse.

Vi fortæller historier gemme branding-, koncept- og kampagneudvikling. Vi arbejder med formaterne grafisk design, film og foto og tekst.


Vi elsker film. En film er den ultimative fortælleform. Vi skaber kommercielle filmideer til skærme i alle størrelser og gør dem levende med in-house produktion. Resultatet? Film, der udnytter den kreative visions fulde potentiale og en problemfri proces fra idé til produktion.

Image film, reklamefilm, tv reklamer, interaktive film, film til sociale medier og digitale platforme, animation, case-fortællinger og testimonials. Vi er hjemme i alle genrer.


Hvis der findes et fælles sprog, vi alle intuitivt taler uden at have fået undervisning i det, er det det grafiske. Det signalerer high class, bonderøv, fodbold, klassisk elite, transport og mode. Vores afdeling for grafisk design kan bistå i alt fra at udarbejde og skabe en visuel identitet til din virksomhed til at give dig hjælp med det ekstra lag på komplekse budskaber i en film .


Visuel identitet, logo design, brand guides, skrifttyper, hjemmesider, designmanualer og brand books.

Teknologien muliggør i dag, at vi kan skabe alting på computeren - også ting som ikke findes i virkeligheden. Ønsker du en flyvende stol, et fiktiv rum, skæve bygninger eller noget helt fjerde, så kan det skabes i 3D. Kreativiteten kan få frit løb. Vores 3D artist kan trylle på en computer. Han tryller i sådan en grad, at 3D-billeder, film mm. ser virkelige ud.

3D visualiseringer, 3D billeder, 3D film, AR, motion design, animation, 3D-modellering, teksturering og rendering.


Vi mennesker afkoder billeder og betydningen af dem langt hurtigere end tekst. Derfor foretrækker vi naturligt at kigge billeder fremfor at læse. Vi læser automatisk hele historier og fortællinger ind i hvert eneste øjeblik, vi opfanger. Det rigtige billede er derfor essentielt i god visuel kommunikation. Det får en til at stoppe op, tænke og føle. Vores fotografer er 100 meter mestre i at få budskaber fortalt, så de både kan forstås med hoved og hjerte.

Kampagnebilleder, reklamefoto, produktfoto, portrætter.

"KOMMUNIKATION ER SOM LØG, DER ER FLERE LAG."

– Shrek / Montgomery