https://www.facebook.com/profile.php?id=100090123666353 David Bering - Kommunikationsbureau i Aarhus | Montgomery

David Bering


Founding Partner / Kreativ Direktør


EN VERDEN I BILLEDER
David Bering er den ene af to kreative direktører i Montgomery og i corporate sprog ”founding partner”. Med ham rundt om bordet i en brainstorm kan du være sikker på at resultatet bliver krydret med begejstring, kvalitet og formidling i øjenhøjde. Han etablerede Montgomery sammen med Morten Fauerby på god energi, høj kreativitet bag kameraet og en lyst til at formidle verden i billeder.

SÆRLIGE INTERESSER
Montgomerys opgaver spreder sig ud over både btb og btc og branchemæssigt fra design og livsstil til hardcore industri og produktion. På trods af sin vegetariske opvækst er et Davids særlige fokusområder mad. Alle former for mad (og ja…også kød). Således står David Bering sammen med Claus Holm blandt andet bag udviklingen af 365 madfilm om året i flere år, et hav af madbøger, live-reportager fra kokke-konkurrencer og mindst lige så mange kogebøger.

UD OVER DET SÆDVANLIGE
David Bering har med sine knap 20 års erfaring som kreativ så meget rutine at han, som noget helt naturligt, har plads og lyst til ambitioner. Du kan forvente at blive udfordret, skubbet og lyttet til i ønsket om altid at ville skabe noget ud over det sædvanlige. David er både inde over visuelle identiteter, filmproduktioner og stills som kreativt ledende.

SAMMENHÆNG I FORTÆLLINGEN
Med sin baggrund som fotojournalist er David Bering, ud over at være kreativ direktør i Montgomery også udførende på en række produktioner. For vores kunder betyder det, at der er sammenhæng mellem det strategiske, det kreative og det endelige resultat.