https://www.facebook.com/profile.php?id=100090123666353 FDB Møbler - Kommunikationsbureau i Aarhus | Montgomery
By Lassen
December 22, 2020
Iciti
December 17, 2020
Vis alle

FDB Møbler


FDB Møbler

Film

Om kunden og opgaven:

FDB Møbler er et genopstået, stærkt møbelbrand, der kommer ud af andelstanken. I dag er det en søsterorganisation til Coop, som genoptog Danske forenede brugsforeningers initiativ, grundlagt i 1942 med den danske arkitekt Børge Mogensen som første tegnestueleder. Kog 85 år sammen til 1 minut og 30 og sælg dem til æstetikere med interesse for møbeldesign lød FDB Møbler ønske om at fortælle deres historie på en nutidig og relevant måde uden at blive “smart i en fart”.

Løsning:

På baggrund af strategisk workshop opnåede vi fundamentet i form af stil og tone for i alt 4 film om hhv. bæredygtighed og ansvarlighed, deres historie og to produktlanceringer.


Historiefilm

For denne historiske film etablerede vi både relanceringer og nye designs i det gamle Tarm Stolefabrik, som var det vendepunkt, der gjorde FDB møbler kommerciel tilbage i 50´erne. Direktør Ole Kiel fortalte historien. Ærligt og oprigtigt i et sprog i øjenhøjde - fulgt op af flotte billeder. På bare 14 dage nåede filmen at blive set af 750.000 personer på YouTube - alene i Danmark.

Ansvarlighedsfilm

Økotex-certificering, FSC-træ, Svanemærker….listen over stempler, der indikerer, at en virksomhed gør noget er endeløs. Vi lod konsekvensen af FDB Møblers indsats tale: Smuk skov, dyreliv og ordentlige forhold.

Produktlanceringer

FDB Møbler har med afsæt i den danske, nu afdøde arkitekt Grethe Meyer lanceret sin første keramikserie ”Ildpot”, som vi indfangede i samarbejde med Claus Holm og Søren Gericke.