https://www.facebook.com/profile.php?id=100090123666353 Anne Katrine Okholm Skole - Kommunikationsbureau | Montgomery

Anne Katrine Okholm Skole


Strategisk Kommunikationsrådgiver


SIKRER DEN RØDE TRÅD
Anne Katrine Okholm Skole er vores strategiske kommunikationsrådgiver. Hun er specialist i at planlægge og formidle strategiske kommunikative værktøjer målrettet den enkelte virksomhed, så der skabes en rød tråd mellem det visuelle og virksomhedens ønskede budskab. Med fælles forståelse og mål for det kommunikative, kan der udvikles en strategisk kommunikationsplan.

UDVIKLER RELEVANTE BUDSKABER
Strategisk kommunikation sker i sweetspottet mellem det budskab din virksomhed er, siger og sælger og det, som din kunde har behov for. Anne Katrine Okholm Skole er specialist i at kortlægge begge dele og kondensere det ned til de indsigter som den kreative del af huset omsætter til kommunikation, der skaber opmærksomhed og omsætning.

UDFORDRER DIG
Anne Katrine Okholm Skole hjælper vores kunder med at holde sig på brandingens smalle sti og få skabt sammenhæng mellem platforme, kanaler og budskaber. Derfor vil hun også udfordrer dig med sprøgsmål som:

  • Har I en klar og afgrænset målsætning for jeres kommunikation?
  • Kommunikerer I til jeres målgruppe?
  • Er der sammenhæng mellem den interne kommunikation og det der kommunikeres på hjemmesiden og på de sociale medier?

ELSKER VIDEO CONTENT
I den moderne verden er flere mennesker på farten, og ønsker let tilgængelig kvalitetsindhold. Video er i dag et oplagt medie til at ramme brugerne på. Mennesker vil hellere bruge 2-3 minutter på at se en video fremfor at læse et oplæg på 10 minutter. Brugere vil underholdes, og flere og flere virksomheder anvender video content for at sætte spot på deres brand, produkt eller service.

I dag bliver der lagt mere og mere vægt på video content. Vi er mere online end nogensinde før, og vi higer konstant efter nyt og unikt materiale. Det kan være svært at påvirke brugere med tekst materiale. Film og video fanger brugernes opmærksomhed.