Anne Katrine Okholm Skole


Med fælles forståelse og mål for det kommunikative, kan der udvikles en strategisk kommunikationsplan. Anne Katrine Okholm Skole er vores strategiske kommunikationsrådgiver. Hun er specialist i at planlægge og formidle strategiske kommunikative værktøjer målrettet den enkelte virksomhed. Herved kan der skabes en rød tråd mellem det visuelle og virksomhedens ønskede budskab.

Strategisk Kommunikation


Vores team besidder en stærk blanding af personer med uddannelse i visuel og strategisk kommunikation. Vores viden og ekspertise på området udspringer sig i professionel kommunikationsrådgivning. Vi forsøger at læse imellem linjerne for at skabe indtryk, følelser og sætte et aftryk visuelt og kommunikativt.

Videocontent


I den moderne verden er flere mennesker på farten, og ønsker let tilgængelig kvalitetsindhold. Videoer er i dag et oplagt medie til at ramme brugerne på. Mennesker vil hellere bruge 2-3 minutter på at se en video fremfor at læse et oplæg på 10 minutter. Brugere vil underholdes, og flere og flere virksomheder anvender videocontent for at sætte spot på deres brand, produkt eller service.

I dag bliver der lagt mere og mere vægt på video content. Vi er mere online end nogensinde før, og vi higer konstant efter nyt og unikt materiale. Det kan være svært at påvirke brugere med tekst materiale. Film og video fanger brugernes opmærksomhed