https://www.facebook.com/profile.php?id=100090123666353 Reklamebureau i Aarhus | Montgomery | Vi flytter brands

Vi er dit reklamebureau, som skaber værdi gennem konceptuelle løsninger


 

Klog kreativitet får dit brand til at vokse

Originalitet opstår i spændingsfeltet mellem hjerne og hjerte. Der hvor samspillet mellem fornuft og følelse afspejler spidsfindighed. Vi foretrækker at balancere på knivsæggen mellem vildskab og stringens, fordi udfaldet bliver menneskeligt.

Her, mellem høj faglighed og jagten på nye løsninger, mellem den enes budskaber og den andens behov, i det mulighedsrum, excellerer vi. Resultatet skal være sjovt, indsigtsfuldt og rumme lagvis af nuancer, som tilsammen danner en raffineret cocktail af kommunikation med effekt.Vi tror på samarbejde som motor for det bedste resultat

Vi er drevet af modet og lysten til et ærligt samarbejde, hvor u(selv)højtidelighed og begejstringen ved at se muligheder, er fundamentet for det visionære produkt, vi i fællesskab udarbejder.

Når du leger med os, kan du forvente at kunne være dig selv med det, du kommer med. Vi tror på det, du bidrager med og at den enkeltes kompetence eller erfaring har afgørende betydning for fællesskabet.

Vi gør os umage for at gøre et indtryk, at sætte et aftryk og at opfordre til et modtryk. Også fra dig.

 

Du finder os i Aarhus og København

Montgomery er et reklamebureau fra Århus med kontor i både Århus og København. Vores meritter taler for sig selv og med vores mange års erfaring inden for kommunikationsstrategier med fokus på visuel storytelling for virksomheder og organisationer er du og din virksomhed i sikre hænder hos os.

Hos os er du garanteret et reklamebureau med kreative og professionelle hoveder, som brænder for at udvikle holdbar visuel kommunikation med substans. I samråd med jer skræddersyer vi projektet så vi når frem til den eneste rigtige løsning for jeres organisation.

 
7

Medarbejdere

56

Kopper Kaffe Om Dagen

214

Film produceret i 2020

0

Fucks Given

 

Få sat ansigter på os

Vi er et lille reklamebureau, med store agilitet, altid høje ambitioner (også på dine vegne), bliver retningen i vores ellers ret wok-agtige hierarki tegnet af tre personer.