https://www.facebook.com/profile.php?id=100090123666353 Praktikant til indsigt og strategi - Kommunikationsbureau i Aarhus | Montgomery

 

Praktikant til indsigt og strategi

 
 

Vil du udvikle både egne kompetencer og kreative kampagner? Og vil du gerne være med til at sætte dagsordenen for dit eget praktikforløb? Så er Montgomery måske et godt match for dig.

Da vi har fundet en dygtig praktikant til efteråret 2023, søger vi kun nye praktikanter med start i 2024.  

I Montgomery søger vi en prak­tikant med en naturlig nysgerrighed. Det får du nemlig brug for, når du indsamler viden om målgrupper og analyserer indsigter, så vi har et stærkt fundament at bygge videre på. Du har mod på at være en aktiv medspiller, når du sammen med dine kollegaer udvikler kampagner og producerer kommunikationsmateriale for vores kunder.


HVAD SKAL DU LAVE?

Du bliver først og fremmest en del af holdet på lige fod med os andre. Som praktikant får du et indblik i bureaulivet og de opgaver, vi løser for vores kunder. Du hjælper med indsigtsindsamling, fx research, markeds- og medieanalyser og interviews. Du er med, når vi udvikler indsigtsbaserede kampagner og producerer indhold til forskellige platforme. Og du er med, når vi sammen omsætter indsigter til strategi, film, grafikker og tekster.

Du kom­mer blandt andet til at:

 • lave research på kun­der, målgrupper og trends
 • planlægge og udføre interviews
 • indsamle og analysere data og indsigter om målgrupper
 • for­berede og bidrage til ind­hold i workshops og tilbud
 • løse diverse ad hoc-opgaver.

Du får løbende sparring og løser spændende opgaver sammen med dine kollegaer, som dækker hele paletten af fagligheder.

 

HVEM ER DU?

Du er sikkert i gang med at uddanne dig inden for international handel og markedsføring, kom­mu­nika­tion eller noget helt tredje.

Vi leder efter dig, der:

 • interesserer dig for både data, adfærd og kommunikation
 • er vild med at undersøge, analysere og udvikle
 • har en holdning og har mod på at dele den
 • er opsøgende, idérig og nysgerrig
 • kaster dig ud i nye ting og forsøge dig frem
 • er dygtig til at formulere dig på skrift.

Det er en fordel, hvis du skriver godt og har lyst til at føre pennen på forskellige tekstopgaver. Det er også en fordel (ikke et krav), hvis du har praktisk erfaring med sociale medier, Google Analytics etc.

 

HVEM ER VI?

Montgomery er et visuelt kommunikationsbureau med fokus på film, foto, grafisk design og strategi - og vi stormer derudaf. Vi arbejder med nogle af landet største virksomheder, men har også mange mindre legekammerater. Montgomery har kæmpe ambitioner og hovedet fuld af skæve idéer. Vi tror på god energi som katalysator for husets fremdrift, og den er vi alle ansvarlige for. Vi er et hus med gode kollegaer i et uformelt og kreativt arbejdsmiljø med høj faglighed og åbenhed.

 

HVAD VENTER DU PÅ?
Send en ansøgning og relevante bilag afsted ved at følge linket. 

Har du spørgsmål til stillingen som praktikant? Så send en mail til vores kommunikationsrådgiver Carina på carina@montgomery.dk.