https://www.facebook.com/profile.php?id=100090123666353 Praktikant grafisk design - Kommunikationsbureau i Aarhus | Montgomery

 

Praktikant til grafisk design

 
 

Vil du udvikle egne kompetencer og snuse til bureaulivet? Og vil du gerne være med til at sætte en dagsorden for dit praktikforløb? Så er Montgomery måske et godt match for dig.

Da vi har fundet en dygtig praktikant til efteråret 2023, søger vi først nye praktikanter med start i 2024.

HVAD SKAL DU LAVE?
Du skal hjælpe med at skabe værdi for vores kunder. Du vil i samarbejde med teamet udarbejde og udvikle content, grafisk materiale, pitches og strategier m.m. Vi er et lille hus, så du skal have lyst til at gribe et hav af forskellige opgaver, afhængigt af de jobs, vi har inde i din praktikperiode. Du skal også gerne have mod på at kaste dig frådende over vores egen hjemmeside og sociale medier. Og hvis du kan klippe film, så klager vi bestemt ikke.


HVEM ER DU?
Vi forestiller os, at du er i gang med at studere til grafisk designer, multimediedesigner eller lignende. Og så drømmer vi om, at du:

  • Er en kreativ sjæl, som kan holde overblikket.
  • Brænder for dit felt og har en holdning
    til det, du laver.
  • Kan navigere i Adobes programmer.
  • Tænker strategisk.
  • Har et stort gå-på-mod og drive.
  • Er god til at arbejde selvstændigt
    og på tværs af fagligheder.

Vi vægter højt, at du er en positiv, stærkt motiveret holdspiller, som er detaljeorienteret og god til at håndtere mange forskellige opgaver. Det bedste vi ved, er god energi og folk, der bringer noget til bordet.


HVEM ER VI?
Montgomery er et kommunikationsbureau, der tager kunden hele vejen fra den spæde opbygning af brand og identitet, over kommunikationsstrategier og til selve den praktiske contentproduktion. Vi har det meste in house, bl.a. foto- og filmafdeling og grafisk team. Vi arbejder med nogle af landet største virksomheder, men har også mange mindre legekammerater.

Montgomery har kæmpe ambitioner og hovedet fuld af skæve idéer. Vi tror på den gode energi og det personlige engagement i alt, hvad vi gør.


HVAD VENTER DU PÅ?
Er du klar på en hverdag med fart på og mange forskellige opgaver, så klik på 'Ansøg nu'. Og send din ansøgning og relevante bilag. 

Har du spørgsmål til stillingen som praktikant? Så send en mail til vores kommunikationsrådgiver Camilla på camilla@montgomery.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.