Grafisk design praktikant

 
 

Vil du have gode muligheder for at præge din egen hverdag og fremtid? Så er her en unik mulighed for at teste egne evner og være med til at sætte dagsordenen på din praktik.

HVAD SKAL DU LAVE?
Som Montgomerys praktikant skal du hjælpe med at skabe værdi for vores kunder. Du vil i samarbejde med dine kollegaer udarbejde og udvikle grafisk materiale, pitches, identiteter, strategier m.m. til forskelige kunder. Du skal derfor have sans for kvalitet i dit arbejde.

HVEM ER DU?
Forhåbentlig vores nye praktikant, der skal fungere som en integreret del af teamet. Vi forestiller os, at du er i gang med at studere til grafisk designer, multimediedesigner eller lignende. Og så drømmer vi om, at du:

  • Er kreativ
  • Brænder for dit felt og har en holdning til det, du laver
  • Kan navigere i Adobes programmer
  • Er vant til at arbejde med/udvikle koncepter
  • Tænker strategisk
  • Har et stort gå-på-mod og drive
  • Er god til at arbejde selvstændigt

Vi vægter højt, at du er en udadvendt og stærkt motiveret person, som er detaljeorienteret og god til at håndtere mange forskellige opgaver. Det bedste vi ved er god energi og folk, der bringer noget til bordet! Derudover vægter vi lyster til samarbejde på tværs af fagligheder.

HVEM ER VI?
Montgomery er et visuelt kommunikations bureau med fokus på film, foto, grafisk design og strategi - og vi stormer derudad. Vi arbejder med nogle af landet største virksomheder, men har også mange mindre legekammerater. Montgomery har kæmpe ambitioner og hovedet fuld af skæve idéer. Vi tror på den gode energi og personlige engagement i alt, hvad vi gør.

HVAD VENTER DU PÅ?
Send en ansøgning og relevante bilag afsted ved at følge linket i beskrivelsen. Fortæl om dig selv, din faglighed, og hvad du brænder for. Har du sprøgsmål til stillingen som praktikant, er du velkommen til at skrive til Anne Katrine på annekatrine@montgomery.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.