Visuel Storyteller praktikant

 
 

Har du lyst til at prøve kræfter med alt fra imagefilm over storyboards til motion graphics, så er en praktikantplads hos Montgomery skræddersyet til dit gå-på-mod.

HVAD SKAL DU LAVE?
Du kommer til at deltage i alle projektfaser, lige fra idéudvikling til færdig produktion. Dine primære kontakter i det daglige bliver Tim og Lasse. De vil tage hånd om dig og tage dig med ud i virkeligheden, så du kan assistere, suge til dig og arbejde som en helt naturlig del af produktionsholdet. Du vil komme til at lave: 

  • Imagefilm
  • SoMe spots
  • Behind the scenes optagelser
  • Storyboards
  • Motion graphics
  • Brandingfilm
  • ... og meget mere

HVEM ER DU?
Du på MSP eller læser til multimediedesigner og så drømmer du om at blive en knivskarp visuel og kreativ fortæller. Vi leder efter en, der har ambitioner om at blive en dygtig og selvsikker i den branche, du er på vej ind i.

HVEM ER VI?
Vi er et visuelt kommunikationsbureau i Aarhus C, der laver film, stills og grafisk design til nogle af landets største virksomheder. I vores portfolio kan du finde politiske kampagner, madfilm for COOP, kugleskøre SoMe spots for Coolshop og kreative brandingfilm for Hedensted Kommune.

Det bedste, vi ved, er god energi og folk, der bringer noget med til fællesbordet. Så har du et område, du gerne vil prøve af eller måske en kreativ idé til et fedt spot - ja, så er bolden din! Vi giver dig afløb for din visuelle fortælletrang.

HVAD VENTER DU PÅ?
Send en ansøgning afsted ved at følge linket i beskrivelsen. Fortæl om dig selv, din faglighed, og hvad du brænder for. Har du sprøgsmål til stillingen som praktikant, er du velkommen til at skrive til Anne Katrine på annekatrine@montgomery.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.