https://www.facebook.com/profile.php?id=100090123666353 Art Director - Kommunikationsbureau i Aarhus | Montgomery

 

ART DIRECTOR MED STRATEGISK MINDSET

 
 

Kan du visualisere kampagne- og konceptidéer, designe og opsætte magasiner til print/digital, så alt går op i en højere enhed? Og føler du dig hjemme i krydsfeltet mellem kreativitet, produktion, strategi og rådgivning? Så er du måske den næste Montgomery'er.   

I Montgomery har vi travlt med at udtænke, designe og producere kreative kampagner og kommunikationsløsninger. Derfor søger vi en erfaren AD’er med en kreativ, krøllet hjerne, der er fyldt med gode idéer og løsninger til visuel kommunikation med effekt, som skaber værdi for vores kunders kunder. Som AD’er har du en berøringsflade på tværs af vores kreative team, der rummer kommunikation, fotografi og film. 

Du trives i både at arbejde på egen hånd, men også i tæt samarbejde med kollegaer og kunder. Og du er helt med på at tage ansvar for de kreative leverancer og rådgive kunderne hele vejen. Din rådgivningsstil er kendetegnet ved strategisk tænkning kombineret med god energi. Din erfaring og faglighed gør, at du er overbevisende, når du præsenterer og argumenterer i forbindelse med fx pitch.

Du skal have et godt overblik og være vild med en omskiftelig hverdag med mange forskellige typer opgaver – til gengæld kan vi love dig et arbejdsliv, der aldrig bliver kedeligt og en kreativ hverdag med gode kollegaer og altid en magisk rom i skabet.

Du kommer bl.a. til at:

  • udvikle kampagner og koncepter fra vores hyggelige kontor og studier i en sidegade til Jægergårdsgade i Aarhus
  • designe og opsætte magasiner til print og digital 
  • lave visuelle identiteter 
  • producere visuelt indhold til diverse kanaler 
  • rådgive og sparre med kunder og kollegaer 
  • udtænke og producere film i samarbejde med dine kollegaer.

Vi forestiller os, at du:

  • har minimum fem års erfaring fra et andet bureau eller som selvstændig
  • har erfaring med design thinking (double diamond-arbejdsprocesser)
  • kan facilitere kreative workshops (både intern og eksternt) 
  • er konceptuelt stærk og tænker i sammenhængende koncepter, der skaber værdi.

Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med udtænkning og produktion af film – gerne evt. i rollen som instruktør. Og da vi arbejder med flere store internationale fødevarevirksomheder, er det også en fordel, at du har en oprigtig interesse og forståelse for at kommunikere om mad.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Hvem er vi?

Montgomery er et kommunikationsbureau, der tager kunden hele vejen fra den spæde opbygning af brand og identitet, over kommunikationsstrategier og til selve den praktiske produktion. Vi arbejder med nogle af landets største virksomheder og brands, men har også mange mindre legekammerater, som vi hjælper med at vokse. Montgomery har kæmpe ambitioner på vegne af både vores kunder og os selv, og vi tror på den gode energi og det personlige engagement i alt, hvad vi gør. 

Ansøgningsfristen er den 21. maj 2024, men vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning afsted snarest muligt til hej@montgomery.dk

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt kreativ direktør Morten Fauerby
morten@montgomery.dk eller telefon +4520997076

VI GLÆDER OS TIL AT HILSE PÅ DIG